Håll det du lovar och skapa lojala kunder

trollstav

"Promises made, promises kept."

Håll det du lovar och skapa magi för dina kunder

Så du säljer bivaxdukar, webbkurser, skönhetsbehandlingar eller anordnar padelevent? Oavsett vad du erbjuder, finns det en gemensam nämnare som binder oss företagare samman - löftet vi ger våra kunder. Säger du att dina bivaxdukar är de mest miljövänliga, att din webbkurs kommer att lära deltagarna ALLT de vill veta om marknadsföring, att dina skönhetsbehandlingar får kunderna att se ut som filmstjärnor, och att dina padelevent är mer underhållande än en actionfilm - måste du leverera det du lovat!

Förtroendet är grunden

Det är dags att snacka om något viktigt: förtroende. Det är som grunden i ett hus – om den är svag, kommer allt annat att rämna. Dina kunder vill lita på dig, precis som du litar på ditt morgonkaffe får dig att vakna upp.

Så hur bygger du enklast förtroende? Genom att hålla det du lovar!

Det magiska elementet

Löften är som magiska trollstavar i affärsvärlden. Du lovar att dina bivaxdukar är ekologiska och praktiska, så se till att de verkligen är det. Inte knallhårda så att de inte går att vika över kanten på skålen. Du säger att dina kurser lär ut ALLT i en viss fråga, ja, du gissar rätt – se till att det är just så!

Skapa långvariga relationer

När du håller dina löften, skapar du något fantastiskt - långvariga relationer. Dina kunder kommer att älska dig för det. De kommer att känna att de kan lita på dig i en värld där löften ofta bryts (ibland helt oavsiktligt).

Och om du vill skapa långsiktig framgång, se till att överträffa dina kunders förväntningar.

En superkraft att hålla löften

Att hålla det du lovat är som att ha en superkraft. Det skiljer dig från mängden. Så, nästa gång du ska formulera dina erbjudanden, fundera en extra sväng på vad du faktiskt ger dina kunder och beskriv det på ett ärligt sätt.

Att ta i lite extra för att locka fler kunder kommer bara att slå tillbaka på dig själv och ditt företag. Kom ihåg att uppfylla det du lovar, är ditt kraftfullaste vapen. Använd det väl och du kommer att bygga långvariga relationer, vilket skapar lojala kunder.

Var den superhjälten som håller sina löften och överträffar kundernas förväntningar. 

Tack för att du läser min blogg och kom ihåg, löften är som trollstavar – använd dem väl.

Ha en fantastisk dag!

Ulrica 🧡

Övervinn företagarens utmaningar
Nyttja dåliga tider till utveckling

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar