Sommar, frihet och glädje

Sommaräng

"Sommaren är en sinnesstämning
– en liten bit av himlen på jorden."

John Mayer

Sommar, frihet och glädje

Det är redan midsommar och vi har otroligt nog njutit av en hel månads sommarväder här uppe på norra halvklotet!

Vad är din plan för den här sommaren? Vad önskar du få ut av sommaren 2024? Planer kan såklart ändras, men jag tror att det är väldigt vanligt att vi företagare inte ens frågar oss vad VI själva behöver. Barn, föräldrar, din partner, kunder, företaget och dina anställda får säkert frågan men inte du själv.

Obs!
Hoppa aldrig, aldrig över dig själv
🧡
Ta ett djupt andetag och låt dig själv verkligen reflektera över vad du vill.

För min egen del längtar jag efter en långsam, öppen, fridfull sommar. Jag menar många helt oinbokade dagar i min kalender, eftersom jag under flera års tid har behövt jobba även under semestern.

Mina vårar och höstar tenderar att vara upptagna och fyllda med spännande arbetsprojekt. Så, i sommar vill jag skala bort det där affärsskiktet av mig själv och låta den där spontana personen inom mig komma fram och bara vara.

Därför bestämde jag mig för att fridlysa mina sommardagar i år (och hur lyckligt lottad är jag inte som kan fatta det beslutet?) Entreprenörskap är fantastiskt. Jag önskar att alla entreprenörer ska få jaga sin glädje och pausa om det behövs i sommar.

Jag ser fram emot golfrundor med min man, påta i vår trädgård, galna inredningsprojekt och kanske ha en och annan middag med goda vänner... och jag är verkligen uppspelt över att få vara långledig.

Och jag vill att du gör din egen plan för hur en tillfredsställande sommar kan se ut för dig! Den ska inte imponera. Den ska inte ha en lång checklista. Det behöver inte matcha förra sommaren eller se ut som någon annans.

Den behöver däremot ge dig näring och energi eller inspirera dig. Föreställ dig en sommar som känns som DIN. När du gör det är du mer benägen att leva ut den! Visualisera det som om den redan är här.

Ha en skön sommar, Ulrica 🌻

 

Bli framgångsrik unik!
Mina bästa tips för att få mer gjort

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar