Bli framgångsrik unik!

Kopia av Ljusare tider

“Strengthen your position, boost your sales”

En bortglömd framgångsfaktor

Många företagare tror att deras problem ligger i själva säljet. Men sanningen är ofta att de har missat det grundläggande arbetet med att hitta en unik position på marknaden.

För att lyckas och göra ditt företagande enklare behöver du lägga tid på att analysera vad som skiljer dig från andra aktörer. Gör det tydligt varför dina kunder ska välja just dig.

Att positionera sig är inte något som händer av en slump. Det kräver tid, analys och en genomtänkt strategi. Men belöningen är stor: när du väl har hittat din unika plats på marknaden och tydligt kommunicerar detta, blir allt mycket lättare. Försäljningen ökar, kundlojaliteten stärks och ditt varumärke blir starkare.

Det är lätt att tro att alla förstår vad du erbjuder, men så är inte alltid fallet. Det är ditt ansvar att göra det så enkelt som möjligt för dina kunder att förstå både vad du erbjuder och varför de behöver det.

Det innebär att du behöver göra grundjobbet:

  • Identifiera och kommunicera din unika position
  • Ringa in och förstå dina idealkunder
  • Kommunicera tydligt och konsekvent
  • Hitta de marknadsföringsinsatser som når dina kunder där de är mest mottagliga
  • Planera för kampanjer som förbättrar din verksamhet
  • Ha en plan för hur potentiella kunder ska upptäcka dig och få dem att köpa
  • Bestämma vad framgång är för dig och hur du kan arbeta för löpande utveckling

Behöver du hjälp att komma igång och få verktyg för hur du tar dessa steg har jag tagit fram min kurs: Nå fler. Sälj mer – bli framgångsrik unik enbart för det. Den går igenom just dessa steg i 7 lektioner.

Du får tillgång till medlemssidan och lektionerna under 12 månader med möjlighet att ställa frågor och bolla dina vägval i medlemschatten. Till varje lektion får du en övning att genomföra för att tillgodogöra dig teorin.

Efter avslutad kurs ska du skicka in en summering av det du kommit fram till. Då får du en individuell coachningssession på 30 minuter, värde 900 SEK exkl. moms.

Köp kursen

Ha en fantastisk vecka, Ulrica 🧡

Skippa perfektionen och nå framgång
Sommar, frihet och glädje

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar