Skippa perfektionen och nå framgång

Kopia av Ljusare tider-2

“Small deeds done are better than great deeds planned.”

Peter Marshall

Maximera din framgång och skippa perfektionen!

Som företagare har du så mycket att göra; du ska kanske producera produkter, marknadsföra dina erbjudanden, sälja, fakturera och bokföra, för att nämna några arbetsuppgifter på företagarens lott. Tiden blir en av dina mest värdefulla tillgångar. Varje minut du spenderar på att gruva dig är en minut förlorad för att driva ditt företag framåt.

Perfektion kan vara lockande, men ständig förbättring är långt mer avgörande för din framgång.

Här är varför:

Effektivitet före perfektion
Att vänta på "rätt ögonblick" eller perfektion kan leda till att du aldrig tar det första steget. Istället för att sträva efter perfektion, sträva efter utveckling. Gör det du kan med det du har nu, och justera och förbättra längs vägen. Prokrastinering, att skjuta upp saker, tänker jag är en förtäckt form av perfektion.

Skapa framgångsrika vanor
Att bekämpa prokrastinering och perfektion handlar mycket om att skapa goda vanor. Börja varje dag med att prioritera dina uppgifter och bryt ner dem i mindre, hanterbara delar. Genom att göra detta blir det lättare att komma igång och undvika att skjuta upp.

Fokus och produktivitet
Att sträva efter perfektion skapar lätt en känsla av oro och stress, vilket kan hindra ditt fokus och din produktivitet. Genom att ta itu med uppgifterna direkt kan du minska den stressen och fokusera på att göra dagliga framsteg i stället.

Sänk kraven på dig själv
Varje dag du spenderar tid på att undra hur du ska kunna göra en uppgift perfekt och det leder till att du inte alls gör den, är en bortkastad dag. Sänk dina krav och ta itu med uppgifterna istället. Du kommer att märka vilken tillfredsställelse det ger.

Inspiration genom handling
Den mest inspirerande handlingen är handlingen själv. Genom att ta tag i uppgifter kommer du inte bara att inspirera dig själv, utan även dina kollegor, konkurrenter, samarbetspartners och kunder. Du visar alla att du är engagerad och redo att ta ditt företag till nästa nivå.

Att bekämpa dina höga krav är en ständig kamp, men det är en kamp som är värd att ta för din egen skull. Istället för perfektion satsa på förbättring, utveckling och framsteg, och börja skapa din framgång redan idag🤩 

Ha en fantastisk vecka. Och du - lovar du mig att du bara gör utan krav nu?

Tack, Ulrica🧡

Så här undviker du att gå i konkurs
Bli framgångsrik unik!

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar